Öğrencilere Kışlık Mont ve Eldiven

Gündem Yayın: 25 Aralık 2018 - Salı - Güncelleme: 25.12.2018 10:24:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2263 okunma
Google News

ADA MAHALLESİNDE ÖĞRENCİLERE KIŞLIK MONT VE ELDİVEN

 

(GÖRÜNTÜLÜ )

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Mahalle Muhtarlığı mahallede bulunan tüm öğrencilere mont ve eldiven hediye etti.

Ada Mahallesinde ikamet eden ve farklı okullarda öğrenim gören 120 ilköğretim öğrencisine mont ve eldiven hediye edildi.

Ada Mahallesi Muhtarı Halil Oral bugüne kadar mahallelerinde yaklaşık 50 etkinlik gerçekleştirdiklerini belirtirken eğitim alanında üstlerine düşen görevleri yerine getirmeye çalıştıklarını ifade ederek şunları söyledi, " Özel günlerde özel programlar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Öte yandan toplumun sosyal ve kültürel yönden seviyesini üste çıkaracak programlara ağırlık verdik. Çocuklarımızın eğitim alanında okulları ile işbirliği halinde olduk. Muhtarlığımızın özel gayretleri ve çevremizin bizlere katkıları ile geçtiğimiz yıl 72 öğrencimize birer mont ve bot vermiştik. Bu sene 120 çocuğumuza ayırt etmeden birer mont ve eldiven verdik. Çocuklarımızı sevindirmek ve onların mutlu olduklarını görmek bizleri de mutlu ediyor. "

Öğrenci velileri ise yapmış oldukları bu tür faaliyetlerden dolayı Ada Mahallesi Muhtarlığına teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.