Öğrencilerden Afrin'e Mektup

Gündem Yayın: 03 Mart 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 03.03.2018 14:52:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1743 okunma
Google News

Kütahya'nın Çavdarhisar Ortaokulu öğrencileri Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Mehmetçikler için duygularını kağıda döktü.

Öğrenciler, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Afrin'deki askerlere moral vermek amacıyla yazdıkları mektupları öğretmenlerine teslim ettiler. Htikleri duyguları mektuplara döken öğrenciler, askerlerin yanında olduklarını belirtti. Küçücük yürekleriyle vatan, millet sevgisini mektuba döken öğrenciler, 'Sizleri çok seviyoruz. Biliniz ki arkanızda bu minik vatan evlatlarının duaları var. Allah yardımcınız olsun' ifadelerine yer verdiler.

Çavdarhisar Ortaokulu Müdürü İsmail Yıldız, yaptığı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK), 20 Ocak'ta Afrin'deki teröristlere yönelik başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı', okulumuz öğrencilerinden de büyük destek aldı.Öğrencilerimiz, küçük bedenlerindeki kocaman Mehmetçik sevgisini yazıya döktü. Okulumuz öğrencileri, duygularını mektupla 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere yazdı.Mektuplarında kahraman askerlerimizin sağlıklı bir şekilde dönmelerini temenni eden öğrencilerimiz 'İyi ki varsınız, Allah yar ve yardımcınız olsun dediler. Bizlere teslim ettikleri mektupları PTT aracılığıyla gönderdik" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.