ODA BORSA GENEL SEKRETERLERİ KÜTBO EV SAHİPLİĞİNDE TOPLANDI

Gündem Yayın: 01 Nisan 2021 - Perşembe - Güncelleme: 01.04.2021 15:56:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1262 okunma
Google News

KÜTAHYA İLİ ODA BORSA GENEL SEKRETERLERİ KÜTBO EV SAHİPLİĞİNDE TOPLANDI

Kütahya Ticaret Borsası ile Kütahya İl ve İlçeleri Ticaret ve Sanayi Odaları Genel Sekreterler toplantısı Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

TOBB Kütahya İli Oda Borsa Akademik Danışmanı DPÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi İçlem Er’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya KÜTBO Genel Sekreteri Yasemin Yol, KUTSO Genel Sekreteri S.Nafi Alıç, Tavşanlı TSO Genel Sekreteri H.Mücella Kır, Gediz TSO Genel Sekreteri Cavit Cengiz ve Simav TSO Genel Sekreteri Ömer Özdoğan katılım sağladı. 

Toplantıda Oda ve Borsa Genel Sekreterleri ile TOBB Akademik Danışmanı tarafından Oda ve Borsa ile Üniversite ortaklığında gerçekleştirilecek projelerle ilgili fikir alışverişi yapıldı. Sürece dair yol haritası belirlenerek Oda/Borsa Üyesi KOBİ’lere yönelik hazırlanacak proje için müşterek toplantı ve çalışmaların devam edileceği belirtildi. 

TOBB Akademik Danışmanı ile Oda ve Borsa Genel Sekreterlerinin katılım sağladığı toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi. 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.