NURSAN'dan Yeni Yatırım

Tuna İŞLEYEN

Ekonomi Yayın: 20 Temmuz 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 20.07.2022 10:13:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3250 okunma
Google News

NURSAN'dan Yeni Yatırım

Türkiye Otomotiv yan sanayisinin önemli gruplarından Nursanlar Holding bünyesinde bulunan Nursan Kablo Donanımları ile Hindistan kablo üretiminin liderlerinden Malhotra Cabe Şirketi arasında Tavşanlı OSB'de ortak kablo üretim tesisi kurulması için ön anlaşmaya varılarak imzalar atıldı. 2023 yılında hizmete girmesi planlanan yatırımda en az 200 kişiye istihdam sağlanacak.

Türkiye otomotiv yan sanayisinin önemli gruplarından Nursanlar Holding bünyesinde bulunan Nursan Kablo Donanımları ile Hindistan kablo üretiminin lider firmalarından Malhotra Cable Şirketi arasında Tavşanlı OSB’de ortak kablo üretim tesisi kurulması konusunda ön anlaşma imzalandı.

2023 yılı ortasında hizmete alınması planlanan bu yatırım ile ülkemizde yerli kablo üretimi artırılacak ve 200 kişilik bir istihdam gerçekleştirileceği bilgisi edinildi. 23 Mayıs 2022 tarihinde Nursanlar Holding’te düzenlenen imza törenine Nursanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı  Gaetano De Rocchi, Nursanlar Holding CEO’su  Kağan Yamakoğlu, Nursan Kablo Donanımları Genel Müdürü Çağatay Üstündağ, Genel Müdür Yardımcı Göksel Onuş ve Malhotra Cable Yönetim Kurulu üyeleri Rajiv Malhotra, Tarun Malhotra ve Sumanth Vorkady katıldılar.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.