Nüfus Müdürlüğü Yeni Hükümet Konağına Taşındı

Gündem Yayın: 04 Nisan 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 04.04.2018 14:07:13
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
4226 okunma
Google News
Tavşanlı Nüfus Müdürlüğü yeni Hükümet Konağına taşındı. 
Pazartesi günü itibari ile yeni yerinde hizmet vermeye başlayan nüfus müdürlüğü bünyesinde pasaport ve sürücü belge işlemleri de gerçekleşecek. 
Emniyet Müdürlüğünde daha önceleri yapılan pasaport ve sürücü belgesi işlemleri Kanun hükmünde kararname ile il ve ilçe nüfus müdürlükleri tarafından yürütülmeye başlanacaktır. Tavşanlı'da da ilçe Emniyet Müdürü Turgay Temel ile nüfus müdürü Ali Yurduseven arasında düzenlenen protokol ile devir teslim işlemleri gerçekleşti. 
Yapılan devir teslim ile 15 bin 143 pasaport müracaat formu dosyası içindeki evraklar ile 42 bin 291 sürücü belgesi dosyası Tavşanlı Nüfus Müdürlüğüne teslim edildi. 
Ayrıca bundan sonra sürücü belgesi ve pasaport işlemlerinde harç ücretlerinin bankaya yatırıldıktan sonra Nüfus Müdürlüğüne gidilerek işlemlerinin yapılacağı belirtildi. 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.