NG Kütahya Seramik KÜSİAD başkanı ve üyelerini fabrikasında ağırladı

NG Kütahya Seramik KÜSİAD başkanı ve üyelerini fabrikasında ağırladı

Ekonomi Yayın: 20 Eylül 2013 - Cuma - Güncelleme: 20.09.2013 11:36:55
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
7296 okunma
Google News

NG Kütahya Seramik

KÜSİAD başkanı ve üyelerini fabrikasında ağırladı

 

Kütahya Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (KÜSİAD), NG Kütahya Seramik fabrikasını ziyaret etti. Başkan Mehmet Ceylan ve dernek üyeleri fabrika gezisinde, seramik karo üretim tesislerini yakından inceleme fırsatı buldu.

 

NG Kütahya Seramik, Kütahya Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (KÜSİAD)’ı fabrikasında ağırladı. Dernek başkanı Mehmet Ceylan ve üyelerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarete, NG Kütahya Seramik yetkilileri eşlik etti.

 Fabrika gezisine katılanlara ilk olarak dijital karo üretimi, su jet kesim ve son dönemde öne çıkan plazma yüzeyli karolar tanıtıldı. En son teknolojiyle donatılan, büyük ebatlı seramik karo üretim tesislerini inceleyen katılımcılar, seramiğin üretim aşamaları konusunda bilgi sahibi oldular.

 Gezinin ardından dernek üyeleri, Kütahya Porselen Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ile öğle yemeğine katıldı. Katılımcılar, günün anısına yapılan toplu fotoğraf çekiminin ardından, 2014 kreasyonunun da yer aldığı seramik ve porselen showroomları ile Porselen Müzesi’ni gezdikten sonra fabrikadan ayrıldılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.