NG Kütahya Seramik 197. Mağazasını Bolu’da Açtı

NG Kütahya Seramik 197. Mağazasını Bolu’da Açtı

Ekonomi Yayın: 11 Haziran 2015 - Perşembe - Güncelleme: 11.06.2015 07:57:08
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
2534 okunma
Google News

NG Kütahya Seramik

197. Mağazasını Bolu’da Açtı

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük karoların üreten NG Kütahya Seramik, şimdi de Bolu'da... NG Kütahya Seramik’in iş ortağı Erdi Yapı’nın yeni showroomu, düzenlenen muhteşem törenle hizmete açıldı.

 

2015 yılı sonuna kadar 200 showrooma ulaşmayı hedefleyen seramik sektörünün öncü firması NG Kütahya Seramik, yenilikçi ve sektöre yön veren ürünleri ile

197’nci mağazasını Bolu’da hizmete açtı. NG Kütahya Seramik’in Bolu’daki iş ortağı Erdi Yapı’nın yeni showroomunun açılışına; Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Tanju Özcan, Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral ile şehrin ticaret, sanayi ve siyaset dünyasından pek çok isim katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.