NG Kütahya Seramik 195. Showroomunu Trabzon’da Açtı

NG Kütahya Seramik 195. Showroomunu Trabzon’da Açtı

Ekonomi Yayın: 21 Mayıs 2015 - Perşembe - Güncelleme: 21.05.2015 19:15:37
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
3468 okunma
Google News

NG Kütahya Seramik

195. Showroomunu Trabzon’da Açtı

Dünya seramik sektörünün, en değerli Türk markalarından NG Kütahya Seramik’in Trabzon’daki iş ortağı Kalfalar Yapı Malzemeleri yeni showroomunu hizmete açtı.

 

Trabzon Belediye Başkanvekili Seyfullah Kınalı, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ve Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Erkan Güral açılışta hazır bulundu.

 

Açılış töreninde konuşan NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral,  iş dünyasında yeniliğe açık olmanın ve işini büyütmenin önemli olduğunu belirtti.  Güral, “Karadeniz’in müstesna şehri Trabzon’un en güzel caddelerinden birinde açılan bu mağaza şehir için sektöründe yeniliğin öncüsü olacaktır. Maksat ülkemizse, maksat Trabzon ise hepimizin çok görevi ve ödevi olduğunu düşünüyorum. Şehirlerimizi ve dolayısı ile ülkemizi geliştirmek yatırımdan ve yenilikten geçmektedir.” dedi.

Trabzonspor’un önümüzdeki ay yapılması beklenen genel kurulunda görev alacak tüm yöneticilere başarılar dileyen Erkan Güral, Trabzonspor’un şehrini en iyi şekilde temsil ettiğini ve daha iyi yerlere geleceğine inandığını belirterek sözlerini tamamladı. Konuşmasının ardından Reşit Kalfa tarafından Güral’a Trabzonspor forması armağan edildi.

 

Trabzon Belediye Başkanvekili Seyfullah Kınalı ”Yenilikler ve rekabet güzeldir. Bu rekabetin en büyük mimarlarından NG Kütahya Seramik’e Trabzon’a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Bu anlamda şunu belirtmek isterim ki NG Kütahya Seramik Türkiye’nin, Kalfalar Yapı’da Trabzonumuzun bir markasıdır.” dedi.

 

İlçe Belediye Başkanları Açılışta Buluştu…

 

Ortahisar Belediye Başkanı Metin Genç inşaat sektörünün Türkiye’de ve Ortahisar’da gelişmekte olduğunu, bu gelişime katkı sağlayan böylesine showroomların bölgemizde ve ilimizde açılmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Genç ayrıca “ Türkiye çapında marka olmuş NG Kütahya Seramik’i, Ortahisar’da ki binalarımızda görmek bizi mutlu edecektir, hayırlı uğurlu olsun.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Törende konuşan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, turizm sektöründe Trabzon büyük bir gelişme sağladığını ve buradaki bir eksiği gideren NG Kütahya Seramik’e yapmış olduğu yatırımlardan dolayı teşekkür etti.

 

Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, showroomun hem Arsin’e hem de Trabzon’a hayırlı olması temennisinde bulundu. NG Kütahya Seramik ve Kalfalar Yapı’ya bol kazanç getirmesini umdukları bu yatırım için teşekkür eden Şen, böylesine önemli işlerin devamının gelmesini temenni ettiklerini belirtti.

NG Kütahya Seramik’in en eski iş ortakları arasında yer alan Kalfalar Yapı Malzemeleri’nin yeni showroomu 2 bin metrekarelik kapalı alan üzerine kurulu.

 

NG Kütahya Seramik’in en yeni kreasyonlarını ve mimariye yön veren büyük ebat seramiklerinin sergilendiği showroom konsept mağaza anlayışının örnekleri arasında yer alıyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.