Nejat Tülek AK Parti Tavşanlı başkanı seçildi

Siyaset Yayın: 29 Eylül 2017 - Cuma - Güncelleme: 29.09.2017 21:53:36
Editör -
Okuma Süresi: 7 dk.
9207 okunma
Google News

Nejat Tülek AK Parti Tavşanlı başkanı seçildi

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde tek liste halinde girilen kongrede Nejat Tülek AK Parti’nin yeni ilçe başkanı oldu.

Kongreye AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, M.Şükrü Nazlı, İshak Gazel, Ahmet Tan, AK Parti Kütahya 22. ve 23. Dönem Milletvekilli Hüsnü Ordu, AK Parti Genel Merkezi Kütahya İl Koordinatörü 23. Dönem milletvekili Mehmet Nil Hıdır, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın, Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray, Tepecik Belediye Başkanı Adnan Korkmaz, Tavşanlı eski belediye başkanı Ali İhsan Çakır, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve üyeleri, belediye meclis üyeleri, Maden İş Batı Anadolu Şube Başkanı Yusuf Yaman, Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Demirci ve yönetimi ile çok sayıda parti üyeleri katıldı.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sinevizyon konuşması ile başladı.

Görevi yeni ilçe başkanı Nejat Tülek’e devreden AK Parti ilçe başkanı Hilmi Gümüş’ün duygulu konuşmasının ardından Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler söz aldı.

Mustafa Güler’in ilçede yapılan yatırımlar hakkında yaptığı konuşmasının ardından Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu bir konuşma gerçekleştirdi.

AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş yaptığı konuşmada, “Kongremizin birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirerek güçlendirmesini, Tavşanlı’da yapacak olduğumuz hizmetleri arttırmasını Allah’tan niyaz ediyorum.   Kongremiz Tavşanlı ilçemiz için hayırlara vesile olsun. Genel Merkezimizin öngördüğü kurallara göre Ak Partimizin ortaya koyduğu kurumsal anlayışla ihtiyaç duyduğumuz her an bizim her an yanımızda olan çok kıymetli il koordinatörümüz değerli divan başkanım. Tavşanlı siyasetinde her biri ayrı ayrı Tavşanlı için dertlenen onun için çalışan teşkilat çalışmalarında, il genel meclisi çalışmalarında, belediye çalışmalarında bütün gayretlerini ortaya koyan çok kıymetli divanımızın üyeleri. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağına yürekten inandığım zaman zaman böyle programlarda bir araya geldiğimizde şehrimizi için ilçelerimiz için ne yaparız diye dertlenen çok kıymetli milletvekillerimiz. Her biri birbirleriyle yarış halinde Ak parti siyasetini en layık en doğru şekilde yapacağım diyen belediye başkanlarımız. Türkiye’nin en başarılı il genel meclisi olacağız diyen kıymetli il genel meclisi başkanım ve üyeleri. Gençlik kolları ve kadın kolları başkanlarım. Çok değerli muhtarlarım ve sivil toplumun kıymetli temsilcileri sizleri saygıyla selamlıyorum. 22 Ekim tarihinde 13 ilçemizin kongresi inşallah tamamlanmış olacak. Kendi ismini taşıyan İstanbul Fatih’teki Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Orta Okulunu gidip açıp ilk Kur’an-ı Kerim dersi veren bir büyük Dünya liderinin arkasındayız. Bütün Dünya karşısında olsa da biz onla beraberiz deme günüdür bugün. Kutlu olsun, mübarek olsun. Adalet yürüyüşü yapıyorum diye yanına başkaca terör örgütleri mensuplarını alarak Ankara’dan İstanbul’a seyahat etmekten imtina etmeyen kasetle hileyle ana muhalefet partisinin başına gelmiş, fakat halkın gönlüne girmeyi bir türlü becerememiş yalancılara karşı Tavşanlılar kocaman bir tokattır. Çanakkale’de adalet kurultayı yapmaya kalkıp, orada utanmadan arlanmadan hepimiz için mukaddes olduğunu düşündüğüm Çanakkale şehitliğinde saz çalıp, saz eşliğinde dingirdeyip kafa çeken zibidilere Kütahya’nın Tavşanlı’sından kocaman bir tokattır.

Burada sizlerden aldığı güçle görevi devralan yeni yönetime şimdiden teşekkür ediyorum. Rabbim hizmetlerimizin katlanarak artmasını nasip etsin" dedi.

Tek liste ile seçime girerek görevi devralan Nejat Tülek yaptığı teşekkür konuşmasında, “ Büyük Ak Parti ailesinin mensupları, sizleri saygıyla selamlıyorum. 6. Olağan kongremize katılarak bizleri şereflendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Geçmişte de olduğu gibi Tavşanlı her şeyde olduğu gibi siyasette de bu birikimi ve deneyimi ile Kütahya’nın öncü birliği, öncü kuvveti, lokomotifi olmuştur. Ancak bu lokomotif olma oturarak, durarak olmaz. En çok ihtiyacımız olan bu lokomotif olmanın gereği birlik ve beraberlik içinde olmamızdır. Ben bu süreçte aday olmamıştım, fakat sizlerin teveccühü, sizlerin sevgisi beni genel merkeze kadar götürdü. Ben aday değilim, herkesin ittifak edeceği bir arkadaşımızı bulalım ve arkasında duralım, bu işi göğüsleyelim demiştim. 2001 yılında başlayan bu kutlu yolculuk inşallah uzun yıllar ve yüzyıllar devam etsin. 2001 yılında başladığım bu kutlu yolculukta ben halen buradayım. İnşallah bu kutlu yürüyüşe devam edeceğim” diyerek aldığı görevi en iyi şekilde yapma gayreti göstereceğini söyledi.

Olağan kongrede konuşmaların ardından seçime geçildi. Seçime tek liste halinde giren Nejat Tülek,  AK Parti’nin yeni Tavşanlı ilçe başkanı oldu.

Nejat Tülek Başkanlığında AK Parti İlçe Yönetimi Listesi ise şu şekilde oldu,

Ali Koyuncu, Kadir Teke,  Nihat Dere, Hasan Hüseyin Doğan, Kadir Kırca, İbrahim Vuran, Ceyhun Ceylan, Mustafa Alpay, Tacettin Bahadır, İzzet Biral, Yusuf Taşdemir, Ali Karabulut, Ahmet Dereli, Hasan Sertel, Kadir Kartal, Murat Özkul, Mehmet Akyörük, Mücahit Özçiğdem, Şemsettin Çakır, İsmail Karateke, Serpil Atar, Hatice Dalkılıç, Müjgân Alp, Semiha Yüksel.

Yedekler: Mustafa Başköy, Nuri Sevinç, Gökhan Erdem, İsmail Çoksert, Semra Özden, Mücahit Kayıabaşı, Hüseyin Korkmaz, Veli Kara, Yasin Dokur, Fatih Kayalı, Hasan Hüseyin Gümüş, Ahmet Yaşar, Nazım Atan.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.