Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Olumlu Gelişme

Gündem Yayın: 20 Nisan 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 20.04.2019 13:32:01
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
2031 okunma
Google News

NECİP FAZIL KISAKÜREK ANADOLU LİSESİ PROJE OKUL
İLAN EDİLDİ

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş'ın,ilimizde bulunan Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesinin proje okullar arasına alınması için Milli Eğitim Bakanlığındaki yapmış olduğu görüşme ve çalışmalar olumlu sonuçlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesinin proje okullar listesine alındığını açıkladı. Lise 2019-2020 Eğitim ve Öğretim döneminde LGS sınavıyla öğrenci alacak.

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ; " Kütahya halkımızın ve eğitimcilerimizin isteği doğrultusunda, Milli Eğitim Bakanlığında Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesinin proje okullar listesine alınması için çalışmalar gerçekleştirmiştik. Ziyaretlerimizde olumlu görüşmeler yapılmıştı. Bugün ise Kütahya'mız adına bu müjdeli haberi almanın gururu içerisindeyiz. Kütahya'mıza hayırlı olsun. Kütahya'mız için tüm bakanlıklar nezdinde çalışmalara devam edeceğiz." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.