NAFİ GÜRAL GEDİZ GENÇLİK VE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE

Gündem Yayın: 18 Ocak 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 18.01.2017 12:48:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3685 okunma
Google News

NAFİ GÜRAL GEDİZ GENÇLİK VE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE GEDİZLİ GENÇ GİRİŞİMCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Gediz Gençlik ve Kültür Merkezi’nde Gediz Genç Girişimciler Platformu tarafından düzenlenen Tecrübe Konuşuyor Konferansı’na katılan Kütahya Porselen Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, iş yaşamındaki deneyimlerini Gedizli Genç Girişimciler ve esnaflarla paylaştı.

Düzenlenen Konferansa; Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, Genç Girişimciler ve Esnaflar katıldı.

Başkan Saraoğlu konuşmasında; “Güral Ailesi, Kütahya’ya çok önemli sanayi tesisleri kurmuş ve Dünya çapında önemli işler yaparak tanıtmıştır. Porselen, seramik, turizm ve cam gibi alanlarda sektörlerinin liderleri olmuşlardır.  Bizim yorulmadan, bıkmadan çalışmaya ihtiyacımız var. Gediz’e gelip kıymetli deneyimlerini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.” dedi.

Aile şirketlerinde yaşanan olumsuzluklardan, Türkiye’nin gelişen sektörleri ve umut vadeden sektörlerden ve Türkiye’yi kısa ve uzun vadelerde bekleyen ekonomik verilerden bahseden Nafi Güral; iş yaşamından kesitler paylaşırken, başarının bir sırrı olmadığını, kuralları olduğunu söyledi. Güral, başarmanın temel kuralının da istemek olduğunu belirterek “ Hayal ettiğiniz, istediğinizin peşinden giderseniz, sonuca ulaşırsınız.” dedi.

Gediz Gençlik ve Kültür Merkezi Kompleksini tanıtan Başkan Saraoğlu, günün anısına Nafi Güral’a Gediz’in Sözlü Geleneği ve Sırlı Gözlerle Gediz kitaplarını hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.