Nafi Güral DPÜ Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Nafi Güral DPÜ Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Gündem Yayın: 20 Nisan 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 20.04.2015 16:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2924 okunma
Google News

 

KÜTSO Başkanı Nafi Güral DPÜ Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Dumlupınar Üniversitesi - Sanayi İşbirliği çerçevesinde KÜTSO Başkanı Nafi Güral’ın katılımıyla “Yönetici Asistanlığı” semineri gerçekleşti.

Seminerde yönetici asistanlarının yöneticileri yöneten kişi olduğunu belirterek sözlerine başlayanNafi Güral özetle öğrencilere şu tavsiyelerde bulundu: “ Yönetici asistanı olabilmek için çok iyi bir aile düzeninizin olması; sağlıklı olmanız ve kendinize güveninizin tam olması gerekir.  Yüksek hedeflerinizin olması gerekir. Ulaşabileceğiniz, gerçekleşebilir hedeflerinizin olması gerekir. Gençlerin en büyük özelliği hayalleridir. Hedeflerinize ve hayallerinize ulaşabilmek için üniversitenin imkânlarından yararlanarak kendinizi çok iyi yetiştirmelisiniz. Akademik bilgi çok önemlidir. Çok kitap okumalısınız, bilgi ve kültür birikiminiz  üst seviyede olmalı.

Yönetici asistanı olabilmek için iyi konuşabilmelisiniz.  Konuşma becerisi için  kendinize güvenmeniz ve bilgili olmanız gerekir. Bilen kişi konuşur. Toplum önünde konuşmak  kendinize güveninizin bir göstergesidir. Çalışmayı mutlak suretle severek yapmalısınız. İşinize âşık olarak çalışmalısınız. İşinize âşık olmak kariyeriniz, aileniz ve ülkemiz için önemli faktördür. ”dedi.

 Seminerin sonunda Nafi Güral öğrencilerin sorularını cevapladı.

“Yönetici Asistanlığı” seminerine Rektör Prof. Dr. Remzi Gören, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şükrü Şentürk, Prof. Dr. Halis Aydemir, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Remzi Gören seminer sonunda KÜTSO Başkanı Nafi Güral’a anı tabağı takdim etti.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.