N Kolay veznelerinde OEPSAŞ faturalarına öncelik

Ekonomi Yayın: 06 Şubat 2018 - Salı - Güncelleme: 06.02.2018 09:45:10
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4974 okunma
Google News

 N Kolay veznelerinde OEPSAŞ faturalarına öncelik 

Osmangazi Elektrik Perakende Satış A.Ş. (OEPSAŞ), gerçekleştirdiği yeni işbirliği ile Kütahya merkezde yer alan N Kolay şubesinde elektrik fatura ödemelerine öncelik imkanı sunuyor.  

Zorlu Enerji Grubu çatısı altında Eskişehir, Kütahya, Afyon, Uşak ve Bilecik illerinde elektrik perakende satış faaliyetlerini üstlenen OEPSAŞ, müşterilerine sunduğu hizmetleri geliştirmeye devam ediyor. 

Ödeme kanallarını çeşitlendirebilmek amacıyla N Kolay’dan ücretsiz tahsilat konusunda profesyonel bir hizmet almaya başlayan OEPSAŞ, Kütahya merkezde ikamet eden abonelerinin fatura ödemelerini daha kolay gerçekleştirebilmesi için yeni bir işbirliğine imza attı. Bu işbirliği kapsamında OEPSAŞ aboneleri Kütahya merkezdeki N Kolay şubesine gittiklerinde elektrik faturalarını ödemek için beklemek zorunda kalmayacaklar. Elektrik faturaları ödemelerine; Selvi mah. Menderes cad. İki Bülbül sok. Ata apt. B Blok 6 No:25 Merkez/Kütahya adresinde yer alan N Kolay şubesinde öncelik verilecek. 

Şubat 2017 itibarıyla Zorlu Enerji Grubu çatısı altında faaliyetlerini sürdürerek yeni yatırımlara imza atmaya başlayan OEPSAŞ, farklı kurumlarla hayata geçirdiği işbirlikleri ve ödemelerde yoğunluk yaşanmaması amacıyla faturalandırmalarını farklı zamanlara yayma politikası sayesinde müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor. OEPSAŞ aboneleri herhangi bir ek masraf ya da komisyon olmadan N Kolay şubelerinden elektrik faturalarını ödeyebiliyorlar. N Kolay’ın hali hazırda Kütahya’da 16 şubesi bulunuyor. 

OEPSAŞ aboneleri ayrıca arzu ederlerse 20 bankadan otomatik ödeme talimatı, internet ya da telefon bankacılığı yoluyla ve ATM üzerinden ücretsiz bir şekilde elektrik fatura ödemelerini gerçekleştirebiliyorlar. 

 

Bilgi İçin: Medyaevi İletişim
     Sevgi Demirkale /sdemirkale@medyaevi.com.tr / 0212 351 91 81

 

Osmangazi Elektrik Perakende Satış A.Ş. Hakkında
6446 sayılı Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu kanunu gereğince 1 Nisan 2013 tarihinde elektrik perakende satış faaliyetlerini yürütmek üzere kurulan Osmangazi Elektrik Perakende Satış A.Ş. (OEPSAŞ), Eskişehir Ticaret Siciline kayıtlı olarak Eskişehir, Kütahya, Afyon, Uşak ve Bilecik illerinde yaklaşık 1 milyon 700 bin aboneye hizmet sunmaktadır. OEPSAŞ, Şubat 2017 itibarıyla Zorlu Grubu çatısı altında faaliyetlerine devam etmektedir.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.