Müteahhit mesaj çekip intihar etmek istedi

Asayiş Yayın: 08 Ekim 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 08.10.2016 13:20:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
7459 okunma
Google News

Kütahya’da müteahhitlik yaptığı öğrenilen bir kişi borçlarından dolayı bunalıma girerek arkadaşlarına intihar mesajı gönderdikten sonra ruhsatsız tabanca ile kendine ateş ederek intihar etmek istedi.

Olay Ok Meydanı Mahallesi tarihi hisar kalesi girişinde meydana geldi. Kütahya’da müteahhitlik yaptığı öğrenilen ve borçlarından dolayı bunalıma giren 47 yaşındaki M.D. yanına aldığı ruhsatsız tabanca ile tarihi hisar kalesine çıktı. Burada telefonla oğlunu ihtihar edeceğim diye aradıktan sonra bir arkadaşına da mesaj gönderdiği öğrenilen M.D. kendi kendini boynundan vurarak intihar etmek istedi. Silah sesini duyan vatandaşlar M.D.’yi kanlar içinde yatar vaziyette görmesi üzerine polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralı M.D.’yi ilk müdahalenin ardından ambulansla DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine götürüldü. Polis olay yerindeki incelemenin ardınadın ruhsatsız tabancaya el koyarak soruşturma başlattı. Öte yandan silahla ihtihara teşebbüs eden M.D.’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.