Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinden 18 MART Mesajı

Gündem Yayın: 18 Mart 2018 - Pazar - Güncelleme: 18.03.2018 12:04:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2810 okunma
Google News

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kütahya Şube Başkanı Yılmaz Kırdar, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. 

Millet olarak Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümünü büyük bir gurur ve heyecanla idrak edildiğini ifade eden Başkan Kırdar:''Çanakkale Zaferi, tarihimizde aziz milletimizin bir asır önce kazandığı büyük zaferlerden ve kahramanlıklardan biridir. Bu zafer milletimizin yeniden uyanışına, şahlanışına, bir millet olarak dünya sahnesinde yeniden yükselişine de zemin hazırlamıştır. Aynı zamanda bu zafer vatan toprağını elinden almak ve tarih sahnesinden silmek isteyenlere karşı bir arada olan bir milletin azmiyle, inancıyla, canı pahasına ortaya koyduğu destansı bir mücadeleyle yeni bir tarih yazılmıştır. 18 Mart Şehitler Günü'nde yurdumuzun her karışında ve dünyanın dört bir köşesinde şehitliklerde görevini yapmış, Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü müdafaa uğrunda toprağa düşen, ‘‘vatan ebedi şan ve şeref bulsun’’ diyerek can veren aziz şehitlerimizi minnetle yâd ediyor, kahramanlarımızı rahmet, şükran ve saygıyla anıyoruz. Türk Milleti'nin bugüne kadar geriye kalan süreçte ne kahramanları ne de kahramanlıkları bitmemiştir ve bundan sonra da bitmeyecektir.''diye konuştu.

Kırdar açıklamasının sonunda Zeytin Dalı Operasyonu kapsamında Afrin şehir merkezinin Türk Silahlı Kuvvetlerimizin desteğindeki Özgür Suriye Ordusu mensupları tarafından 18 Mart 2018 sabahında 08.30 itibarıyla tamamen kontrol altına alınmasına da değinerek:''Afrin şehir merkezinde artık terör örgütünün paçavraları değil, huzurun ve güvenin sembolleri dalgalanıyor. Şu anda orada Türk bayrağı dalgalanıyor, Özgür Suriye Ordusu'nun bayrağı dalgalanıyor. Bizlere bugünleri gösteren Rabbimize şükrediyoruz. Allah'ın izniyle yeni yeni Çanakkale Zaferlerini kazanmaya devam ediyoruz." ifadesini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.