Müsiad Şube Başkanı İsmail Tosun’dan Kütbo’ya Ziyaret

Gündem Yayın: 17 Haziran 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 17.06.2020 19:43:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1070 okunma
Google News
 
Müsiad Şube Başkanı İsmail Tosun’dan Kütbo’ya Ziyaret
 
 
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kütahya Şube Başkanı İsmail Tosun ve Yönetim Kurulu Üyeleri Necati Kaymak ve Kenan Uzman, Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin’e ziyarette bulundu. 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Gültekin, Ticaret Borsası’nın çalışmaları, projeleri ve faaliyetlerinden bahsetti. Kurumlar arası işbirliğinin önemine vurgu yapan Necati Gültekin, Kütahya’nın tarımsal ve ekonomik alanda gelişimine katkı sağlayacak projeler için yerel dinamiklerin birlikte hareket etmesi gerektiğini belirtti. 
 
MÜSİAD Kütahya Şube Başkanı İsmail Tosun, yapmış olduğu çalışma ve faaliyetleri ile ilgili bilgi paylaşımında bulunarak, ortak yapılacak çalışmalarda işbirliğine hazır olduğunu ifade etti. 
 
Güncel ekonomik ve sosyo-kültürel konuların da görüşüldüğü ziyaret için KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, MÜSİAD Kütahya Şube Başkanı İsmail Tosun ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.  
 
 
Kütahya Ticaret Borsası 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.