MURATDAĞI TERMAL KAYAK MERKEZİ KAR KAPLADI

Gündem Yayın: 22 Kasım 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 22.11.2017 11:03:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3150 okunma
Google News

MURATDAĞI TERMAL KAYAK MERKEZİ KAR KAPLADI 
Bölgenin en önemli turizm merkezi olan Muratdağı Termal Kayak Merkezine yağan kar ile canlılık bekleniyor. 
Kar yağması ile kayak sezonunun açıldığını ifade eden Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, “Termal turizm ile kayak turizmini birleştiren Muratdağı Termal Kayak Merkezi, 2017 yılı Kasım ayında yağan ilk kar ile sezona başladı. Kısa zamanda konuklarımız kayak için kayak merkezimize gelmeye başlayacaklardır. 
Her mevsim farklı renkleriyle ziyaretçilerini büyüleyen Muratdağı Termal Kayak Merkezi, kış turizminde bölgemiz için büyük bir öneme sahiptir.”
 Murat Dağı’nın, Türkiye’nin 22. kayak merkezi olduğunu belirten Başkan Saraoğlu, “Murat Dağı’ndaki kar kalitesi Türkiye ortalamasının üzerinde ve iddialı. Bölgesel anlamda büyük bir gelişme potansiyeli yaratacak bir imkâna sahibiz. Bu sezon yağan ilk karla birlikte kayak severlerin ortak toplanma noktası Muratdağı Termal Kayak Merkezi olacaktır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.