Murat dağı yok olmasın

Gündem Yayın: 04 Eylül 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 04.09.2019 13:47:47
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
2033 okunma
Google News
CHP Tavşanlı ilçe Başkanı Fisun Aktakka Yıldız yaptığı yazılı açıklama ile Murat Dağının yok olmaması için gayret gösterilmesi gerektiğini ifade etti.
Yıldız yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi,
"Şunu kimse unutmasın Muratdağına açılmak istenilen altın madeni ilk önce Gediz ve köylerine, Kütahya’ya onlar bunu anlamasa da anlamak istemeseler de, Eskişehir'e, Uşak'a, Denizli'ye, Aydın'a, Manisa'ya, İzmir'e, Ankara'ya, Balıkesir'e ve Sakarya'ya yapılacak en büyük ihanettir. 
Milyonlarca insanı görmemezlikten gelmek, zehirlenmesine sebep olmak ve en önemlisi suyuna göz koymak demektir. 
Bazıları bu yapılanları alkışlasa da  Murat dağı yok olması  demek milyonlarca cinayet demektir. = Murat dağı milyonlarındır milyonların kalacaktır . Kimse aklından geçirmesin Kanadalıya kalacak siz ne kadar alkışlasanız da milyonlar bu davayı kazanacak=murat dağı tarihtir emanettir bize yakışan alkışlamak ya da kravatlı sevdası değil sahip çıkmak yakışır”
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.