MÜNEVVER NAYİR, ŞEHİT ANNELERİNİ VE HUZUREVİ SAKİNLERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Gündem Yayın: 17 Mayıs 2018 - Perşembe - Güncelleme: 17.05.2018 11:10:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1953 okunma
Google News

MÜNEVVER NAYİR, ŞEHİT ANNELERİNİ VE HUZUREVİ SAKİNLERİNİ YALNIZ BIRAKMADI
Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir’in eşi Münevver Nayir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce hazırlanan “Anneler Günü” programı kapsamında ilk olarak şehit anneleriyle kahvaltıda buluştu. 

Şehit anneleri adına düzenlenen kahvaltıya başta Vali Ahmet Hamdi Nayir’in eşi Münevver Nayir olmak üzere Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Bülent Tatkan’ın eşi Nilgün Tatkan, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz’ın eşi Şirin Yılmaz, Adli Yargı Ve İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Celal Yücel’in eşi  Özlem Yücel, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Bilici’nin eşi Elif  Bilici, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören’in eşi Hatice Gören, İl Jandarma Komutanı Tayfun Dündar’ın eşi Yasemin Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik’in eşi Birgül Çevik, İl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Fatma Uz ile şehit anneleri ve yakınları katıldı. 

Şehit anneleriyle yakından ilgilenen Münevver Nayir, her biriyle sohbet etti, yalnızca Anneler Gününde değil yılın her günü yanlarında olduklarını söyledi. 

Münevver Nayir, daha sonra beraberindeki protokol üyelerinin eşleriyle birlikte Kütahya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. 

İstek ve arzuları dinleyen Münevver Nayir, huzurevi sakinlerinin ellerini öpüp Anneler Gününü kutladı, sağlıklı ve sıhhat içerisinde bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.