Mülayim Dede Özel Eğitim Merkezine Özel Bir Gün

Gündem Yayın: 12 Aralık 2017 - Salı - Güncelleme: 12.12.2017 08:13:35
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
3461 okunma
Google News

 

Mülayim Dede Özel Eğitim Merkezine Özel Bir Gün

Tavşanlı’nın en küçük ve en özel askeri Sabri Türkmen’e rütbeleri Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara ve binbaşı Tuğrul Demiryürek tarafından takıldı.

Tavşanlı Mülayim Dede Özel Eğitim Merkezinde, öğrencilerin 3 Aralık engelliler günü nedeniyle hazırladıkları gösterileri, Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara ve Jandarma binbaşı Tuğrul Demiryürek’in Sosyal hizmetler müdürü Havva Ceylan’ın da  katıldığı  programda sunuldu.

Programda ; Esra Koçer’in okuduğu “Ben büyüdüm”şiiri,  1/A sınıfı öğrencilerinin  dans gösterisi, Naim Sekmen’in okuduğu “ Bu bayrak”şiiri  büyük beğeniyle izlendi.

Gösterilerin ardından da;   Tuğrul Demiryürek binbaşının hediye ettiği askeri kıyafeti ile göreve hazırlanan  Tavşanlının en özel askerine11/A sınıf öğrencisi Sabri Türkmen’e rütbesi törenle takıldı.

Sosyal hizmet müdürlüğünün hazırlamış olduğu ikramlarla program sona erdi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.