MUHTARLARIN BAŞKANI ÇELEBİ

Gündem Yayın: 20 Mayıs 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 20.05.2017 16:07:23
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
6493 okunma
Google News

 

MUHTARLARIN BAŞKANI ÇELEBİ

Tavşanlı Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulu’nda başkanlık seçimi yapıldı. 2 muhtarın aday olduğu seçimde, Köprücek Köyü Muhtarı Yusuf Çelebi başkanlığa seçildi.

Tavşanlı Belediye Kültür Sarayı’nda yapılan genel kurulda, Tavşanlı Muhtarlar Derneği’nin yeni başkanı Köprücek Köyü Muhtarı Yusuf Çelebi oldu.  Yoğun katılımın olduğu genel kurul seçiminde, toplam 113 oy kullanıldı ve 71 oy alan Köprücek Köyü Muhtarı Yusuf Çelebi ve kurul üyeleri derneğin yönetimine seçildi.

Genel kurul sonrası konuşma yapan Çelebi, “Demokratik bir seçim oldu. Diğer aday arkadaşımız ile el sıkıştık. Beraber seçime girdik ve iki taraf için de hayırlısı olsun dedik. Nasip oldu ve biz kazandık, inşallah muhtarlarımızın görüşleriyle, yönetimimiz ile birlikte faaliyetlerimizi gerçekleştireceğiz. Salı günü de yönetimimiz de görev dağılımı yaparak faaliyetlerimize başlayacağız. Kongremize katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

Dernek başkanlığı için yarışan iki liste şöyleydi;

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri, Köprücek Köyü Muhtarı Yusuf Çelebi, Abidin Eruslu, İbrahim Demirkıran, Sami Öztürk, Süleyman Ertek, Hüseyin Daşdemir, Ahmet Sapmaz; Denetim Kurulu Asil Üyeleri, Ramazan Karahan, Muzaffer Akdoğan, Cengiz Düzgün; Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri, Cem Kılıçarslan, H. Hüseyin Çağlar, Ömer Akan, Ahmet Taşdemir, İbrahim Arık, Mustafa Elevli, Hüseyin Demir; Denetim Kurulu Yedek Üyeleri, Sadık Kaptan, Mustafa Kayabaşı, Ahmet Karaca’nın olduğu liste 71 oyla derneğin yeni yönetimine seçildi.

 

Yönetim Kurulu Asil Üye Adayları, Çakıllı Köyü Muhtarı Muzaffer Yavuz, Dursun Aydın, Recep Altan, H. Hüseyin Sevimli, A. İhsan Başıkara, Halil Yücel, İsmail Akkoç; Denetim Kurulu Adayları, A. Ali Bilge, Mehmet Dikmen, Ali Uysal; Yönetim Kurulu Yedek Adayları, Mustafa Dallı, Ahmet Ay, Muammer Yüğrük, Yusuf Arslan, Ahmet Öztürk, Mustafa Yerlikaya, Halil Oral; Denetim Kurulu Yedek Adayları, A. Osman Uludağ, Zekeriya Bilgili, Ahmet Yaşar gibi isimlerin olduğu liste ise 41 oy alarak seçimi kaybetti.

Genel kurula, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, siyasi partilerin ilçe başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri Osman Oral, Mehmet Çetin, Mustafa Altınbay, oda başkanları ve muhtarlar katıldı.

 

 

  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.