Muhtarlar Derneği Başkanı Hac Yolunda

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Köy ve Mahalleleri Muhtarlar Dernek Başkanı Yusuf Çelebi, Hac vazifesini yerine getirmek için yola çıkıyor.

Gündem Yayın: 17 Temmuz 2018 - Salı - Güncelleme: 17.07.2018 09:55:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3461 okunma
Google News

Muhtarlar Derneği Başkanı Hac Yolunda

GÖRÜNTÜLÜ 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Köy ve Mahalleleri Muhtarlar Dernek Başkanı Yusuf Çelebi, Hac vazifesini yerine getirmek için yola çıkıyor.

Diyanet  Başkanlığı organizasyonu ile bu yıl hacca gidecek olan Tavşanlı Köy ve Mahalleleri Muhtarlar Dernek Başkanı Yusuf Çelebi, Köprücek Köyünde mevlit düzenledi.

Köprücek Köyünde düzenlenen mevlit programına Ak Parti İlçe Başkanı Nejat Tülek, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın, Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray, Tavşanlı Müftüsü Hüseyin Aksoy, GLİ Müdürü Ercan İpek, İşletme Müdür Yardımcısı İsmail Bayram, Ziraat Odası Başkanı İsmail Akpınar, Emekliler Derneği Tavşanlı Başkanı Mehmet Özsarı, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Temel, İŞKUR Tavşanlı Hizmet Merkezi Müdürü Muhterem Aksoy,muhtarlar ve çevre köylerden çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy, burada yaptığı konuşmada, hac ibadetinin önemli bir ibadet olduğuna işaret ederek, "Hac vazifelerini yerine getirmek için kutsal topraklara giden hacı adaylarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum. Hacı adaylarımız bizlerden de kutsal topraklara selam götürmelerini arzu ediyorum. Allah herkese  hacca gitmeyi nasip etsin" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.