Müftü Mecit Amil Başkan Güler’i Ziyaret Etti

Müftü Mecit Amil Başkan Güler’i Ziyaret Etti

Gündem Yayın: 16 Ekim 2015 - Cuma - Güncelleme: 16.10.2015 14:40:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3019 okunma
Google News

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI NEDENİYLE İLÇE MÜFTÜSÜ MECİT AMİL TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ. MECİT AMİL, BAŞKAN GÜLER’İ HER ETKİNLİKLERİNDE YANLARINDA GÖRDÜKLERİNİ SÖYLEYEREK TEŞEKKÜR ETTİ

Tavşanlı İlçe Müftüsü Mecit Amil Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. Bu yılki temalarının “Gençlik, Namaz ve Arınma” olarak belirlendiğini kaydeden ilçe Müftüsü Mecit Amil, hafta boyunca çeşitli etkinliklerle Din Görevlileri Haftası’nın dolu dolu geçirileceğini söyledi.

Amil, programlarında Tavşanlı Belediyesi’ni yanlarında gördüklerini kaydederek Belediye Başkanı Mustafa Güler’e teşekkür etti.

Amil, “Tavşanlı’mızda her yıl olduğu gibi bu yıl da Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda çeşitli programlar düzenliyoruz. Tabii ki ziyaretlerimiz de söz konusu. Bu bağlamda değerli başkanımızı ziyaret ederek kendisine teşekkür etmek istedik. Tavşanlı Belediyesi yıl içerisinde her türlü programımızda bizim yanımızda oluyor. Belediye Başkanımız Mustafa Güler’e ilçemizde görev yapan din görevlilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ise Tavşanlı Müftüsü ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan son derece memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Gençlik” vurgusu yaptı. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bu yıl “Gençlik, Namaz ve Arınma” başlığı adı altında programlar düzenlemesinin önemine dikkat çeken Güler, “Her zaman söylediğim gibi çocuklarımızı, gençlerimizi iyi yetiştirmek biz büyüklerin en önemli görevleri arasındadır. Bu bağlamda Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda ibadet ile birlikte gençlerimize odaklanılması mutluluk verici. İlçe Müftümüz Mecit Amil ve Tavşanlı’da görev yapan tüm Müftülük çalışanlarına başarılar diliyor, Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutluyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.