Moymulspor 3 puan için çıkacak

Yayın: 27 Ocak 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 27.01.2018 12:00:41
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
2774 okunma
Google News

Moymulspor 3 puan için çıkacak

Bölgesel Amatör Lig 10. grup takımlarından Tavşanlı Moymulspor hafta sonu oynanacak Eskişehir Kurtuluş maçı hazırlıklarını tesislerinde yaptıkları antrenmanlarla sürdürüyor.

Tavşanlı Moymulspor tesislerdeki antrenmanda, futbolcular düz koşu ve duran top çalışması gerçekleştirdi.

Moymulspor ikinci başkanı Engin Kayacık,  "Ligde bulunduğumuz durum gereği oynayacağımız her maçı final havasında değerlediriyoruz. Takımımız pazar günü oynayacağımız Eskişehir Kurtuluş spor maçına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Tecrübeli hocamız Erhan Sarıgöl, yaptırdığı taktik ağırlıklı antrenmanlar ve çift kale ile futbolcularımızı Pazar gününe hazırlıyor. Amacımız spor severlere güzel futbol seyrettirmek ve çıkışımızı sürdürmek. İnşallah bu hafta 3 puan alan taraf biz oluruz. Ligde kalmak adına puan ve puanlar alırız. Tüm spor severlerin desteklerini bekliyoruz" diyerek Pazar günü saat 14.00'de oynayacakları Ada stadındaki karşılaşmaya davette bulundu. 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.