MOTOSİKLETLİLER ZAFER BAYRAMINDA BULUŞTU

Gündem Yayın: 04 Eylül 2018 - Salı - Güncelleme: 04.09.2018 11:48:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2607 okunma
Google News

Kütahya'nın Emet ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yılında Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen motor tutkunları kaymakamlık tarafından düzenlenen 40 kilometrelik tarihi motor gezisi yaptılar.

3 Eylül Emet'in kurtuluşu etkinlikleri kapsamında düzenlenen tarihi motor gezisi Emet Kaymakamlığı önünde düzenlenen törenle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Kaymakam Hasan Işık, "Sevgili gençler hepinizi saygı ile selamlıyorum. Bugün 3 Eylül. 3 Eylül Gazi Mustafa Kemal'in, Gazi ordusunun, Gazi Emetimize intikal ettiği gündür. Bugün Emet'in, birliğinin bağımsızlığının perçinlendiği gündür. Emet'in bağımsızlığına giden yolda, Emet halkının yiğitlerinin büyük emeği olmuştur. Biz nice savaşlar nice mücadeleler verdik ve gerek içerde gerek dışarda ülkemizin bütünlüğü için vanını feda eden gözünü kırpmadan hayatını veren şehitlerimizi yad ediyoruz. Ruhları şad olsun. Bizlerin mücadelesi ve siz değerli Doktor Fazıl'ın torunlarının mücadelesi ilelebet devam edecektir. Muharebe meydanlarında kazandığımız savaşları şimdi dolarla, dövizle verdikleri savaşa karşıda da kazanmak zorundayız. Bu organizasyona, motor turuna katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.