Modern çağın çocuklara etkisi anlatıldı

Gündem Yayın: 22 Aralık 2017 - Cuma - Güncelleme: 22.12.2017 12:54:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3015 okunma
Google News

  Modern çağın çocuklara etkisi anlatıldı

Tuna İşleyen

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde  Ada Mahallesi muhtarı Halil Oral tarafından organize edilen konferansta DPÜ Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Kasım Kocaman Tavşanlılı ailelere seslendi.  


  Son yıllarda yapılan araştırmalarda gelişen teknoloji ile birlikte sosyal ve kültürel yaşamın etkilendiği, bunun en büyük mağdurlarının da çocuklar olduğu açıklandı.


  Bu konu üzerine gerçekleştirilen konferansa Başkan Yardımcımız Mehmet Atabay ile Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa başta olmak üzere daire amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
  İlçede geçtiğimiz ay faaliyetlerine başlayan Kütahya Koruyucu Aileler Dernek Başkanı Yasemin Çavdar da kısa bir sunum yaparak koruyucu ailenin kimsesiz, devlet korumasında olan çocuklar için önemini anlattı.


  Yrd. Doç. Dr. Kasım Kocaman, aile disiplininden çevresel faktörlere, okul hayatından toplumsal kaygılara bir çok konuda Modern Çağın Zararlı Etkileri ve bu etkilerin nasıl minimize yapılacağına dair bilgiler paylaştı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.