Modem Fiyatları ve Özellikleri

Ekonomi Yayın: 29 Eylül 2019 - Pazar - Güncelleme: 29.09.2019 13:12:20
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1799 okunma
Google News

Modem Fiyatları

İnternet, günümüzde okulların bile vazgeçilmez bir iletişim aracı haline gelmiştir. İnternet basitçe açıklamak gerekirse, sosyal ve diğer mecraların bir arada toplandığı, birbirine yakın ağların birbiri ile sürekli bilgi alışverişi içerisinde bulunduğu, insanların sosyalleşmek için kullandığı ya da devlet işlerini halletmek için giriş yaptığı çoklu bilgi platformudur. Bu platform içerisinde isterseniz alışveriş yapın isterseniz sosyal medya hesaplarınıza giriş yapın isterseniz oyun oynayın tamamen size kalmış. Lakin internete girmek için icat edilmiş ve sürekli geliştirilmekte olan modemler olmadan internete giriş yapabilmek mümkün değil. ISS denilen ve açıldığında internet servis sağlayıcı denilen bu olgu, Türkiye üzerinde de var. Birçok internet sağlayıcısı arasından kendinize uygun seçtiğiniz tarifeler ile evinize gelecek olan internetin özelliklerini belirliyorsunuz. Ardından evinize gelen internet modem tarafından işlenerek kullanılabilir bir hale geliyor. Eğer bir modeme ihtiyacınız varsa modem fiyatları adı altında yapacağınız birkaç araştırma size yardımcı olabilir.

Modem Fiyatları ve Özellikleri

Kimi modem sadece ADSL adlı eski bir bağlantı türünü desteklerken kimi modemler ise sadece VDSL denilen santrale yakın noktalardaki internet servislerini destekler. İkisinin arasındaki fark ise ADSL 16 Mbit’e kadar destekleyebiliyorken VDSL modemler 35 MBit hıza kadar destekleyebiliyor. Bu da modem fiyatları arasındaki fiyat aralığını belirleyen en temel nokta haline geliyor. Ya da fiber bir internete sahipseniz fiber internete uyumlu bir modem satın almanız gerekiyor.

Modem Fiyatları VDSL

VDSL günümüzde oldukça sık kullanılan bir arayüz birimi haline geldi. Yine ADSL gibi aynı hat üzerinden interneti almasıyla bilinen VDSL aslında ne kadar fiber kadar olmasa da fiber gibi bir internet keyfini insanlara sunuyor. 35 Mbit’e kadar çıkabilen hızı ve 3 Mbit’e kadar çıkabilen upload hızlarıyla kullanıcıların oldukça ilgisini çekiyor. İçerisinde bulunan çözümleyici elemanların farklılığından dolayı VDSL daha yüksek verim verirken ADSL modemlerde sadece 16 MBit indirme hızına ve 1 Mbit yükleme hızına ulaşabilmek mümkün oluyor. Bunun gibi çeşitli modem fiyatları ve çeşitlerine ise https://www.incehesap.com/adsl-modem-fiyatlari/ üzerinden ulaşarak satın alma işlemlerinizi en kısa süre içerisinde halledebilmeniz mümkün oluyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.