Miniklerin Sera Kütahya’da Hafta Sonu Keyfi!

Miniklerin Sera Kütahya’da Hafta Sonu Keyfi!

Gündem Yayın: 16 Mart 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 16.03.2016 16:40:22
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
2684 okunma
Google News

Miniklerin Sera Kütahya’da Hafta Sonu Keyfi!

 

Keyifli ve rahat alışveriş imkânı sunan; yanı sıra sosyal aktivitelere de büyük önem veren Sera Kütahya, çocuklar için çok özel etkinliklerine ara vermeden devam ediyor.

Hafta sonu düzenlenen etkinlikler arasında “Kukla Tiyatrosu” çocuklar kadar yetişkinlerin de beğenisini topladı. Gösteri esnasında sahneye davet edilen çocukların da gösteriye dâhil olması heyecanı doruğa çıkardı. Gösteriyi izlerken aynı zamanda kendilerini gösterinin içinde bulan çocuklara farklı bir deneyim de yaşatıldı. Kukla tiyatrosunun yanı sıra, 14.00-18.00 saatleri boyunca süren eğlenceli yarışmalar ve eğitici atölye çalışmaları ile minikler profesyonel animatörler eşliğinde hem öğrendi hem de eğlendi.

Sadece alışveriş merkezi olmayan, aynı zamanda sosyal ve kültürel etkinliklerin merkezi olan Sera Kütahya gerçekleştirdiği etkinliklerle Kütahya halkına hizmet vermeye devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.