Minik Yüreklere En Güzel Hediye

Gündem Yayın: 28 Mart 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 28.03.2018 14:34:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1920 okunma
Google News

Minik Yüreklere En Güzel Hediye
Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü Altıntaş Orman İşletme Şefliği tarafından Orman Haftası  kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlik ile yaşam kaynağı ormanlarımızı yarınlara taşımak için fidanlar dağıtıldı.
Kuruluşun ve kurtuluşun toprakları olan Zafertepe’de eğitim öğretim hizmeti veren Zafertepe Çalköy Ortaokulunda düzenlenen etkinlik ile genç nesle orman sevgisi aşılandı. 
Ormanların korunması, çevremizin ağaçlandırılması konularının önemine değinilen etkinlikte; öğrencilere 50 adet badem, 50 adet ceviz, 10 adet karaçam olmak üzere 110 adet fidan dağıtıldı. 
Altıntaş Orman İşletme Şefi Murat Akman; böylesi güzel bir etkinlikte öğrenciler ile buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Orman Haftası kutlamaları kapsamında bu etkinliği organize ettik. Bizim en büyük görevlerimizden birisi doğayı ve ormanlarımızı korumak aynı zamanda gelecek nesillerimize orman ve ağaç sevgisini aşılamak. Dağıttığımız fidanlarımız ile orman sevgisinin tohumlarını minik yüreklere ekmiş olduk. İstiyoruz ki yaşamları boyunca duyarlı ve ormanları seven bireyler olsunlar. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize etkinliğimize katıldıkları için teşekkür ediyorum” dedi.
Zafertepe Çalköy Ortaokulu öğrencileri aldıkları fidanları dikerek, kendilerinin bakacakları sözünü verdiler ve orman haftasını coşku ile kutladılar.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.