Minik Yüreklerde Orman Sevgisi

Yayın: 13 Kasım 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 13.11.2017 14:07:30
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
2825 okunma
Google News

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından; minik çocuklarda orman ve doğa sevgisi oluşturmak ve ormanları koruma farkındalığı oluşturmak için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. 
Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü Aslanapa Orman İşletme Şefliği; Aslanapa ana okulu  ana sınıfı öğrencileri tarafından ziyaret edildi. Öğretmenleri eşliğinde Orman İşletme Şefliğine gelen minikler  Aslanapa İşletme Şefi Niyazi Hakan Dinkçi tarafından karşılandı. 
Ağaç ve orman sevgisini dikilen fidanlar gibi minik öğrencilerin kalplerine ve zihinlerine yerleştirmenin önemine değinen Orman İşletme Şefi N. Hakan Dinkçi tarafından; öğrenciler orman sevgisi, orman yangınları, fidan dikme, ağaçları koruma gibi konularda bilgilendirildi. 
Kendilerine fahri ormancı unvanı takdim edilen minik öğrencilerin gözlerindeki ışıltı ve mutluluk görülmeye değerdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.