Minik taraftar sahaya top oynamak için girince

Spor Yayın: 26 Şubat 2017 - Pazar - Güncelleme: 26.02.2017 11:55:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6193 okunma
Google News

Minik taraftar sahaya top oynamak için girince

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde minik taraftar sahaya girince oyun birkaç dakika geç başladı.

Tavşanlı ilçesi Karakova sentetik sahada 2. Amatör Küme takımlarından Yaylacıkspor, Başköyspor ile karşılaştı.

Orta hakem Bayram Mehmet İça ve yan hakemler Harun Türkmen ile Can Tezer’in yönettiği karşılaşma, Yaylacıkspor’dan minik bir taraftarın sahaya girmesi ile renkli görüntülere sahne oldu.

Karşılaşmanın ilk başlama düdüğünün, orta hakem Bayram Mehmet İça’nın çalacağı sırada, minik taraftar Ege Dolaşkan, babası Yaylacıkspor’dan Hüseyin Dolaşkan’nın yanına giderek top oynamak istedi. Orta hakem minik taraftarın saha kenarına gitmesini el işaretleri ve sözlü olarak söyledi. Daha sonra minik taraftar Ege Dolaşkan babası tarafından kucaklanarak saha kenarına alındı.

Minik Ege, tribünde sıkılarak birkaç kez sahaya gitmek istese de bunu tel örgüler nedeniyle başaramadı.

Karşılaşma 2-1 Başköyspor’un galibiyeti ile sona ererken maçın son düdüğü ile birlikte kısa süre gerginlik yaşansa da kulüp başkanları Celalettin Altay ve Hüseyin Sarıca tarafından tatlıya bağlandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.