MİNİK ÖĞRENCİLERDEN POLİS ZİYARETİ

Gündem Yayın: 15 Aralık 2016 - Perşembe - Güncelleme: 15.12.2016 08:54:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3750 okunma
Google News

 Minik öğrencilerden polis ziyareti

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde minik öğrenciler polisi ziyaret etti.

Tavşanlı Süleyman Yılmaz Anaokulu öğrencileri ve personeli İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

İstanbul Beşiktaş'ta 10 Aralık Cumartesi günü Beşiktaş ile Bursa spor maçının ardından çevik kuvvet polislerine yönelik yapılan bombalı saldırı sonrasında tüm Türkiye'de olduğu gibi Tavşanlı'da da,

“Polisimizin Yanındayız'' mesajları verilmeye devam ediyor. Bu kapsamda Süleyman Yılmaz Anaokulunda öğrenim gören minik öğrenciler de Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurlarını ziyaret etti.

 Süleyman Yılmaz Anaokulu müdürü Nimet Uzan ve yıldızlar sınıfı öğretmeni Halenur Yılmaz yaptıkları açıklama da ''10 Aralık 2016 tarihinde yaşanan hain saldırı sonrasında polisimizin yanında olduğumuzu göstermek amacıyla Süleyman Yılmaz Anaokulunun minik öğrencileri ve personeli olarak İlçe Emniyet Müdürlüğümüze geçmiş olsun ve taziye ziyaretinde bulunduk'' dediler.

Yıldızlar sınıfının minik öğrencileri de bu ziyaret sayesinde emniyet güçlerimize moral kaynağı oldular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.