Minik öğrencilerden kartpostal

Yaşam Yayın: 29 Aralık 2016 - Perşembe - Güncelleme: 29.12.2016 10:38:19
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
3599 okunma
Google News

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde öğrenciler yeni yıla girerken yakınlarını unutmadı.

Tavşanlı İlçesi Moymul İlk öğretim okulu ana sınıfında eğitim gören öğrenciler PTT Kargo Posta Dağıtım Merkezi Müdürlüğü Tavşanlı Şubesi'nden yurt içi ve yurt dışındaki sevdiklerine yılbaşı kartı yolladı. 
Öğrenciler, yılbaşı kartları ile sevdiklerine yeni yıl mesajı gönderdi. Ana sınıfında eğitim gören öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte kendilerinin hazırladığı kartpostalları, PTT Kargo Posta Dağıtım Merkezi Müdürlüğü Tavşanlı Şubesi'nden yurt içi ve yurt dışındaki yakınlarına sevdiklerini söyledi.
Minik öğrenciler, teknoloji karşısında unutulmaya yüz tutan mektup, tebrik kartı ve kartpostalları, hazırladıkları zarflara koyarak tanıdıklarına yolladı. 
Minik öğrenciler, yılbaşı için hazırladıkları tebrik kartlarını yolladıktan sonra, PTT binasında hatıra fotoğrafı çektirerek ayrıldılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.