Milli Şarimiz Tavşanlı'da anıldı

TUNA İŞLEYEN

Gündem Yayın: 12 Mart 2019 - Salı - Güncelleme: 12.03.2019 16:24:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2339 okunma
Google News

İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. Yılı ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Kültür Sarayı’nda düzenlenen programla anıldı.


 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi öğrencilerinin hazırladığı programa çok sayıda davetli katıldı.
Tüm yurtta olduğu gibi İstiklal Marşı’nın Kabulünün 98. Yıl dönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Tavşanlı’da da düzenlendi. 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi öğrencilerinin hazırladığı programa İlçe Kaymakamı Yüksel Kara, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özden, Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı, Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa, Emniyet Müdürü Turgay Temel, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. 


Program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Mehmet Akif Ersoy’un öğrencilik yıllarında başlayan vatan ve millet sevdasına vurgu yapıldığı programda yıl içerisinde çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.