Milli Ekonomi Güçlü Sanayi

Gündem Yayın: 29 Kasım 2018 - Perşembe - Güncelleme: 29.11.2018 09:34:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2461 okunma
Google News

VALİ DR. ÖMER TORAMAN “MİLLİ TEKNOLOJİ GÜÇLÜ SANAYİ TOPLANTISI”NA KATILDI
Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından "Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Hamlesi Yolunda Sanayimizin Geleceği: Sorunlar ve Çözüm Önerileri Toplantısı" Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Afyonkarahisar ev sahipliğinde, Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Manisa Valisi Ahmet Deniz başkanlığında yapılan toplantıya Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Uşak Valisi Funda Kocabıyık, ve yönetim kurulu üyeleri ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, ticaret ve sanayi odaları temsilcileri, ticaret borsası yetkilileri, organize sanayi bölgelerinin yetkilileri ile iş adamları ve iş kadınları, STK temsilcileri katıldı.
 
Toplantıda Zafer Kalkınma Ajansı yetkilileri tarafından yapılan “Sanayicimizin Geleceği, Sorunlar ve Çözüm Önerileri” adlı sunumun ardından, Finansmana Erişim (İşletme ve Yatırım Sermayesi), Beşeri Sermaye, Kurumsal Yapılanma, Fiziki Altyapı,  Ulusal ve Uluslararası Pazara Erişim ve Tutunma, Üretim Maliyetleri, Devlet Destekleri, Kalite ve Markalaşma,  Profesyonel Danışmanlık Gereksinimi, Mevzuata Dair Sorunlar, Ekonomik Belirsizlik gibi gündem maddelerinin değerlendirilmesi, çözüm önerilerinin sunulması ve değerlendirilmesi konularının yer aldığı sunum gerçekleştirildi.
 
Toplantı katılımcıların konuyla ilgili sorularının alınarak değerlendirilmesiyle sona erdi.
 
Öte yandan, toplantıda görüşülen sorunlar ve çözüm önerilerinin bir rapor halinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına sunulacağı bildirildi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.