Milletvekili Şükrü Nazlı Altıntaş ve Dumlupınar'da

Siyaset Yayın: 04 Nisan 2017 - Salı - Güncelleme: 04.04.2017 16:06:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3613 okunma
Google News

Ak Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı Dumlupınar ve Altıntaş'ta, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı.

Dumlupınar İlçe teşkilatı ve gençlerle toplantı yapan Nazlı 16 Nisan'ın önemini anlattı. 16 Nisan'ın ülkemizin önünü açmak için çok büyük bir fırsat olduğunu ve Ülkemize karşı olan tüm şer odaklarına evet diyerek en güzel cevabı vermiş olacağız dedi.

Dumlupınar  Eydemir, Allıören ve Ağaçköy'ü ziyaret eden Nazlı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylamasının önemini köylülere anlattı ve destek istedi.

Daha sonra Altıntaş'a geçen Şükrü Nazlı Altıntaş Kaymakamını Musa Kazım Çelik'i makamında ziyaret etti.

Önümüzdeki günlerde açılacak olan Altıntaş Devlet Hastanesinde  ve Altıntaş'ta bölgenin önemli yatırımlarından olan Beşkarış barajında  incelemelerde bulundu. Altıntaş'ta esnaf ziyaretlerinde bulunan Nazlı, akşam kız öğrenci yurdunda öğrencilere Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı ve öğrencilerin sorularını cevapladı.

Altıntaş Ak Parti ilçe Başkanı Selahattin Bayram yaptığı açıklamada,'Sayın Milletvekilimiz Şükrü Nazlı ile bugün Dumlupınar ve Altıntaş ilçelerimizde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattık.Altıntaş ilçemizde yapılan yatırımları yerinde inceledik. Bizlere her zaman destek olan sayın vekilime çok teşekkür ediyorum. İnşallah 16 Nisan büyük bir zaferle sonuçlanacak ve 17 Nisan sabahı Yeni Türkiye büyük hedeflere emin adımlarla yürümeye başlayacaktır' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.