Milletvekili Kavuncu ile spor sorunları ele alındı

Spor Yayın: 14 Ekim 2016 - Cuma - Güncelleme: 14.10.2016 11:01:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3470 okunma
Google News

Milletvekili Kavuncu ile spor sorunları ele alındı

Ak Parti Kütahya Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Vural Kavuncu, Tavşanlı ve Domaniç’te kurulu bulunan Amatör spor kulüplerinin temsilcisi Celalettin Altay ile görüştü.

Yapılan görüşmede kulüplerin sorunları ve Tavşanlı ve Domaniç’teki tesislerin sorunları ele alındı. Milletvekili Kavuncu; “ Karakova’daki eksiklikleri biliyorum. Kendim fırsat buldukça yoğun işlerimin arasında kulüp başkanlarımız ile Karakova sahaları’nda maçları izliyorum. İçinizden biri olarak eksiklikleri tamamlayacağız. Tesisler yapacağız. Ülkemizin bugünlerde içerisinden geçtiği zor süreçte Tavşanlı’ya eserler kazandırmak istiyoruz. Ancak gençlerimizin insanlarımızın spor yaptığı tesislerde spor ruhunu oturtmamız gerekiyor. Centilmence fair play çerçevesinde. Kavgasız, omuz omuza müsabakalar yapmalıyız ve takip etmeliyiz. İlçemizdeki her köye, her mahalleye spor tesisleri yapmak veya hazır bulunanların da bakımını gerçekleştirmek istiyoruz. Göz önünde olan Ada stadyumu imreniliyor. Hemşehrilerimiz biraz sabırlı olursa mutlaka en güzelini yapacağız. Sporu taban yayalım ve istesinler hükümetimiz ve biz spor tesislerini hayata geçirelim. Ayrıca bir beklenti oluşmasın diye şimdi açıklamayacağım bir sürpriz tesisi de ilçemize kazandıracağım. Bu konularla ilgili hemen hemen her gün Ankara’da çalışmalar yapıyorum, spor Toto teşkilat başkanı ile görüşme yapıyorum.” dedi.

Amatör spor kulüpleri birliği başkanı Celalettin Altay ise, “Sayın Vekilimiz Vural Kavuncu ile görüşmemiz oldukça olumlu geçti. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Karakova sahasının eksiklikleri için dosya verdik. Makul ve mantıklı istekleri dinliyor, yerine getirmek için de uğraşıyor. Bizleri hiçbir zaman geri çevirmeyen spor ve sporcu dostu Milletvekili Vural Kavuncu’ya biz de teşekkür ederiz. Spora desteklerinin artarak devamını bekleriz.” diyerek teşekkür etti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.