MİLLETVEKİLİ ERENLER KÜTAHYA HALKINA SÖZ VERDİ

Siyaset Yayın: 10 Temmuz 2018 - Salı - Güncelleme: 10.07.2018 18:12:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5784 okunma
Google News


AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yemin ederek resmi olarak görevine başladı. 
Kütahya tarihinde seçilerek gelen ilk kadın milletvekili olan Ceyda Çetin Erenler ‘e Meciste yoğun ilgi gösterildi. Erenler Yemin metnini kürsüde hiç duraksız ve yanlışsız okuyarak kadın vekiller arasında önümüzde ki dönemde Kütahya adına söz sahibi olacağını gösterdi. Yemin töreni sonrası Ceyda Çetin Erenler şu açıklamayı yaptı:

 


“VAKİT KÜTAHYAMIZA HİZMET, VAKİT ÜLKEMİZE HİZMET VAKTİDİR”
Teşkilatımız ile birlikte yoğun uğraşlar ve çalışmalar sonucunda üstlenmiş olduğumuz bu onurlu vazifede Rabb'im bizleri sizler için çalışmaktan ve iş üretmek gayesinden geri bırakmasın.  Parlementoda Milletin Meclisinde yemin ederek resmi olarak başladığımız bu kutlu yolda, Ülkemize, Kütahyamıza ve siz değerli hemşehrilerime hizmet etmek için, yılmadan, durmadan çalışacağıma söz veriyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.