Milletvekili Erbaş'ın DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksek Okulu Ziyareti

Gündem Yayın: 25 Mayıs 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 25.05.2022 16:46:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
853 okunma
Google News

Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Erbaş, Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün, Kütahya MHP İl Başkanı  Selçuk Alıç, Tavşanlı MHP İlçe Başkanı   Barbaros Öztürk , Türk Eğitim Sen Kütahya Şube Başkanı Mehmet Altınoluk, MHP Tavşanlı İlçe Yönetimi, Tavşanlı Kahveciler Odası Başkanı Tahir Akçan ve Tavşanlı Pazarcılar Odası Başkanı Rıdvan Altay  DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ettiler. Milletvekili ve ziyaret heyeti Tavşanlı Şehit ve Gazileri Derneği yöneticileri, şehitlerimizin aileleri ve okulun  akademik personeli tarafından karşılandı. Okul Müdürü Prof. Dr. İsmet Çrlik tarafından Milletvekili Erbaş okul hakkında bilgilendirildi. Okulun bölümleri, öğrenci sayıları ve hedefleri hakkında ziyaret heyetine bilgi verildikten sonra Rektör  Prof. Dr. Kazım Uysal adına ve okul   adında çini plaketler Okul Müdürü  Prof. Dr. İsmet Çelik tarafından Milletvekili Erbaş'a günün hatırası olarak hediye edildi. Okul  ziyaretlerinden personelin duyduğu memnuniyeti ifade eden Tavşanlı hatırası Tavşanlı Leblebisi de Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Nur Hoşgör tarafından Milletvekiline hediye olarak takdim edildi.

 

Okulumuzun genel durumu hakkında bilgi alan  Erbaş ve ziyaret heyeti daha sonra Tavşanlı Şehitleri Konferans Salonu, Biyoyakıt Makineleri Ünitesi, Lavanta Bahçesi ve Tavşanlı Şehitleri Cevizliği’ni ziyaret ettiler. Cevizlik alanında tüm şehitler anıldı. Aynı zamanda kendisi de şehit yakını olan Milletvekili Ahmet Erbaş şehit aileleriyle de tek tek ilgilenerek taleplerini aldı.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.