Milletvekili, Belediye Başkanı ve Ak Parti İlçe başkanı Kaza Yaptı

Milletvekili, Belediye Başkanı ve Ak Parti İlçe başkanı Kaza Yaptı

Asayiş Yayın: 06 Mart 2015 - Cuma - Güncelleme: 06.03.2015 14:11:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3111 okunma
Google News

Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Hilmi Gümüş ve Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın'ı taşıyan otomobil Çukurköy Sanayi Sitesi kavşağında kaza yaptı. İki aracın birbirine girdiği olayda İlçe Başkanı Hilmi Gümüş, Makam şoförü Ahmet Uçar ve diğer otomobil sürücüsü Aslanapa 1986 doğumlu İsmail Dönmez  hafif yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Tavşanlı Kütahya karayolunun 3. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi hafif yaralandı.

AK Parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu, AK Parti Tavşanlı İlçe Teşkilat Başkanı Hilmi Gümüş ve Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın'ın bulunduğu otomobil, akaryakıt istasyonundan çıkmakta olan araca çarptı. Sanayi Sitesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında Milletvekili Vural Kavuncu ve Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın, kazayı yara almadan atlatırken, İlçe Başkanı Hilmi Gümüş olay yerine çağırılan ambulansla Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine kontrol amaçlı götürüldüler.  Gümüş'ün olayı hafif sıyrıklarla atlattığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.