MHP BALIKÖY ADAYI AÇIKLANDI

MHP BALIKÖY ADAYI AÇIKLANDI

Siyaset Yayın: 31 Aralık 2013 - Salı - Güncelleme: 31.12.2013 01:09:15
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 53 sn.
6963 okunma
Google News

MHP Kütahya Milletvekili ve Kütahya Belediye Başkan adayı Âlim Işık, MHP il başkanı Erol Alpertürk, MHP Tavşanlı ilçe başkanı Akın Kaygısız ile Balıköy’de mevcut başkan Muhsin Berksoy’la beraber esnaf ziyaretiyle birlikte Kadir Ceylan Balıköy belediye başkan adayı olarak açıklandı.
MHP İlçe başkanı Akın Kaygısız yaptığı açıklamada “Balıköyde mevcut belediye başkanımız Muhsin Berksoy’la beraber tanıtmamız ayrı bir güzelliktir. Bizim siyaset anlayışımız başka partiler gibi olmaz. Balıköy’de en iddialı aday Kadir Ceylan’dır. Seçimi kazandığı taktirde Balıköy beldesinin kazanacağını, Muhsin Başkanımızın da bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşkilatımız adına müteşekiriz.” dedi. Kaygısız, önümüzdeki günlerde ise Kuruçay Belde başkan adayı H. Hüseyin Şentürk’ü Milletvekili Âlim Işık’la birlikte tanıtacaklarını  belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.