MHP ve Ülkü Ocaklarından Ortak Basın Açıklaması

Gündem Yayın: 16 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 16.10.2019 13:23:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1427 okunma
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hasan Aydoğan , Türk Eğitim Sen İlçe Başkanı, Mustafa Köksal  ve Ülkü Ocakları Başkanı Behiç Barut ortak basın açıklaması yaptı.

Yapılan açıklama şu şekilde, "Devletimiz, 9 Ekim 2019’da “Barış Pınarı” adıyla sınır ötesi bir harekât başlatmıştır.
Amaç sınırlarımızın güvenliğini sağlamak ve vatanımız için tehdit oluşturan terör koridorunu ortadan kaldırmaktır.
Bu bölgeyi PKK/PYD/YPG ve DEAŞ gibi terör örgütlerinden temizleyerek bölgede huzur, güven ve barış ortamını yeniden tesis etmektir.  Türk ordusu bugün sınırın ötesindedir. Çünkü; Türk beklenendir. Bizi bekleyenlerin ümitlerini tarih boyunca boşa çıkarmadık, bundan sonra da boşa çıkarmayacağız.

Sınırlarımızda oluşturulan terör çöplüğünü de çöplüğün üstüne üşüşen leş kargalarını da iyi tanıyoruz. Kimseye savaş açmış değiliz, sadece temizlik yapıyoruz.
Bu coğrafyayı, tarihten aldığımız tecrübeyle karış karış biliyoruz; kimin hangi taşın ardında olduğunun farkındayız. Merhum Dündar Taşer'in ifadesiyle "Biz çadırımızı sırtlanların yolu üzerine kurmuşuz." Bilinsin ki sırtlanların hükmü kurtlar meydana çıkana kadardır ve bugün bozkurtlar meydandadır, sınırın ötesindedir.

Sınırın ötesindekileri olduğu gibi berisindekileri de takip ediyoruz. Millî hassasiyetlerimize her dönemde dudak bükenleri, "Türk" deyince surat ekşitip yüz çevirenleri bugün de bir kenara not ettiğimizin bilinmesini isteriz. Sanatçı, siyasetçi, STK mensubu olarak tanınan bu insanlar, silinmeyen hafızalarımızda yerlerini koruyorlar.

Son olarak bizler Milliyetçi Hareket Partisi, ,Kamu-sen (Tavşanlı Türk Eğitim-sen) ve Ülkü Ocakları ailesi olarak dün olduğu gibi bugün de şartsız ve çıkarsız olarak devletimizin yanında, emrinde, ordumuzun duacısıyız.
Bu vesileyle, harekât esnasında şehit düşen askerlerimizi ve vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz.

Allah Türk'ü korusun!
Allah Türk'e yâr olsun!
Ne mutlu Türk'üm diyene!"

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.