MHP TEŞKİLATI EMNİYETTE

Gündem Yayın: 13 Aralık 2016 - Salı - Güncelleme: 13.12.2016 19:12:54
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3523 okunma
Google News

 
MHP TEŞKİLATI EMNİYET MÜDÜRÜ HASAN ÇEVİK’E TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU. 
 
BAŞKAN TÜRKER: “Terör bir insanlık suçudur. Fail ve tarafları ise insan canına kast eden, huzur ve barışa karşı gelen zulmün ve zilletin alçak taşeronlarıdır." 
 
 
MHP İl Başkanı Mehmet Ali Türker, Merkez ilçe başkanı Ferhan YILDIRIM, Kadın kolları başkanı TC Kadriye Kara ve Eski il Başkanı Erol Alperturk, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl Emniyet Müdürü Hasan ÇEVİK’i ziyaret edip baş sağlığı dileğinde bulundu. 
 
MHP İl başkanı Mehmet Ali Türker ve beraberindeki heyet daha sonra il çevik kuvvet şube müdürlüğünü de ziyaret edip taziye dileklerinde bulundu ve çevik kuvvet personeline karanfil dağıttı. 
 
Emniyet Müdürü Hasan Çevik, taziye ziyaretinden dolayı Gören ve diğer üniversitenin diğer yetkililerine teşekkür ederek, teröre hiçbir zaman boyun eğmeyeceklerini ve mücadelelerinin artarak devam edeceğini söyledi. 
İstanbul Beşiktaş'ta yapılan hain saldırıda Şehit olan polislere ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum diyen MHP İl Başkanı Mehmet Ali Türker, "İnsan kanından beslenen, en küçük acıma duygusuna, vicdan kırıntısına sahip olmayan şerefsiz terör cellatları dün gece İstanbul'u kana bulanmıştır. Mevlid Kandili'ni idrak ettiğimiz bugün de milletimiz infial içindedir. Hainler bir kez daha sahneye çıkmışlar ve Türkiye'yi yasa boğmuşlardır.  
İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena yakınında ve Maçka Parkı'nda düzenlenen terör saldırılarında canlarımız gitmiş, evlatlarımız şehit edilmiş, milli yürekler kasıp kavrulmuştur. Beşiktaş-Bursaspor futbol müsabakasının hemen akabinde Çevik Kuvvet polislerimizin toplanma yerinde bomba yüklü araç patlatılmış, çok kısa süre sonra da Maçka Parkı'nda canlı bomba saldırısı gerçekleştirilmiştir. Türkiye'yi teslim alarak yıkmak, yok etmek isteyen katiller ve destekçileri hunhar ve hayasız eylemlerine bir yenisini daha eklemişlerdir. Sonuç itibariyle 44 polis ve sivil vatandaşımız şehit düşmüş, 155 kardeşimiz de yaralanmıştır.  
Bu korkunç ve kahredici terör saldırısına karşı milletimiz bir ve beraberdir. ve sorumluların bulunup cezalandırılmasını, dökülen kanların yerde bırakılmamasını istemektedir. Unutulmamalıdır ki, terörizm amacına asla ulaşamayacak, Türkiye'nin çözülmesini, bölünmesini, dağılmasını planlayan iç ve dış odaklar mahv ve imha edileceklerdir. Bundan kaçış ve kurtuluş yoktur. Terör bir insanlık suçudur. Fail ve tarafları ise insan canına kast eden, huzur ve barışa karşı gelen zulmün ve zilletin alçak taşeronlarıdır" ifadelerini kullandı. 
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.