MHP'nin 47. Kuruluş Yıldönümü

MHP'nin 47. Kuruluş Yıldönümü

Siyaset Yayın: 10 Şubat 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 10.02.2016 11:25:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3424 okunma
Google News

MHP İlçe Başkanı Ferhan Yıldırım:


“Türkiye’nin en köklü iki partisinden biri olan Milliyetçi Hareket Partisi bu milletin umudu, geleceği, hayalleri ve en önemlisi milli güvencesi dini hürriyetidir.”

MHP Merkez İlçe Başkanı Ferhan Yıldırım, MHP’nin 47. Kuruluş yıldönümü ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı.


Açıklamasında kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, “Türkiye’nin en köklü iki partisinden biri olan Milliyetçi Hareket Partisi bu milletin umudu, geleceği, hayalleri ve en önemlisi milli güvencesi dini hürriyetidir.” Diyen Başkan Ferhan YILDIRIM, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Çocukluk yıllarından itibaren Türk milletine ve İslam alemine hizmet aşkıyla yanıp tutuşan Cennet Mekan Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ’in Genel Başkanı olduğu Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi 8-9 Şubat 1969 tarihlerinde Adana’da gerçekleştirdiği büyük kurultayda Milliyetçi Hareket Partisi ismini almıştır.   
Bir eliyle Türk tarihinin derinliklerinden gelen üç hilali sancak yapıp taşırken, diğer eliyle geleceği yakalamaya çalışırcasına dokuz ışık doktrinini kaleme alan Başbuğumuzun kurarak Türk milletinin hizmetine vakfettiği Milliyetçi Hareket Partisi ülkücüler için önemli bir emanettir ve ülkücüler bu emanete layık olduğu şekilde değer vererek mutlaka tek başına iktidara taşıyacaktır.     
Türkiye’nin en köklü iki partisinden biri olan Milliyetçi Hareket Partisi bu milletin umudu, geleceği, hayalleri ve en önemlisi milli güvencesi dini hürriyetidir. Deli gönlümüze düşen ilk aşkımız kutlu sevdamız MHP’nin 47. Kuruluş yıldönümü kutlu olsun”. Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.