MHP Milletvekili Erbaş’tan Ahde vefa örneği

Gündem Yayın: 28 Şubat 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 28.02.2022 14:45:25
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2444 okunma
Google News

 

MHP Milletvekili Erbaş’tan Ahde vefa örneği

 

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Tavşanlı Tepecik Beldesinden Belediye Başkanı seçilen Ahmet Tekin, 23 Eylül 2020 yılında kalp krizi geçirdi. Kalp krizi sonrası yaklaşık 17 aydır evinde uyutularak yaşama döndürülmesi çalışılan Ahmet Tekin ve ailesini ziyaret eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Ahmet başkan için elinden ne geliyorsa yapacağını ifade etti.

 

 

17 AYDIR UYUTULUYOR

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç ve Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün ile birlikte geçirdiği kalp krizi sonrası yaklaşık 17 aydır bitkisel hayatta yaşam mücadelesi veren Tepecik Belediye Başkanı Ahmet Tekin’i evinde ziyaret etti. Ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, her zaman kendilerine bir telefon kadar yakın olduğunu iletti.

 

VEKİLİMİZ HEP YANIMIZDA

Ziyaretten Tekin ailesi olarak büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Ahmet Tekin’in oğlu Hüseyin Tekin ; “ Sayın vekilimizden Allah razı olsun babamın kalp krizi geçirdiği günden buyana sürekli bizlere aradı. Yardımcı oldu. Ailem adına çok teşekkür ediyorum. ”dedi. Ziyarette ayrıca MHP Milletvekili Erbaş’a, Tepecik Beldesi Başkan Vekili İsmail Dolma ve Tepecik Beldesi yazı işleri müdürü Mustafa Berksoy’da eşlik etti.

TEPECİK BELDESİNİN SORUNU BENİM SORUNUM

Ziyaretin ardından, Tepecik Beldesi Başkan Vekili İsmail Dolma ve Tepecik Beldesi yazı işleri müdürü Mustafa Berksoy ile kısa bir konuşma gerçekleştiren MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş , Tepecik Belediyesinin her türlü sorunu için kendisini aramalarını istedi. Milletvekili Erbaş’a teşekkür eden başkan vekili İsmail Dolma ; “ Sayın vekilimiz zaten uzun süredir Ankara’da beldemizin sorunlarının çözümü için çalışmaktadır. Bizlere göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.