MHP Milletvekili Ahmet Erbaş Muhtarlarla birarada

Siyaset Yayın: 09 Ağustos 2018 - Perşembe - Güncelleme: 09.08.2018 16:12:38
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
6362 okunma
Google News

MHP Milletvekili Ahmet Erbaş Muhtarlarla birarada

 

GÖRÜNTÜLÜ 

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş Tavşanlı'da muhtarlarla biraraya geldi.

MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP ilçe başkanı Hasan Aydoğan ve parti yönetimi ile birlikte Melisa Cafe'de Tavşanlı Köy ve Mahalle Muhtarları ile biraraya geldi.

Milletvekili seçildikten sonra diğer Kütahya Milletvekilleri ile birlik içerisinde hareket edebileceklerini ifade eden Milletvekili Ahmet Erbaş  " MHP İlçe yönetiminin hazırlamış olduğu kahvaltılı programa katıldığınız için teşekkür ederim. 24 Haziran seçimlerinde şahsıma ve partimize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya teşekkür ederim. Seçimler bitti artık hedefimiz birlik ve beraberlik içerisinde Kütahya ve Tavşanlı'ya neler yapabiliriz? bunu düşünmeliyiz. Kıymetli 4 arkadaşımızı daha meclise gönderdiniz. Onlarla aramızda çok iyi bir diyalog var. Şuna inanıyorum ki Kütahya için Tavşanlı için atılacak her adımda bu değerli kardeşlerimle birlik içerisinde hareket edebiliriz. Şu andaki hava gerçekten çok iyi bir hava. Seçimden öncede dediğimiz gibi kırmayalım, dökmeyelim çünkü birbirimizin yüzüne bakacağız denilmişti ve şu  anda en ufak bir problemimiz yok. Genellikle siyasetçilerden çok şey beklenir. Siyasetçi belki yolu yapamayabilir, tayini yapamayabilir, göleti yapamayabilir, hastaneyi yapamayabilir ancak, siyasetçiden olmassa olmaz birşey isteniyor o da ahde vefa duygusu, geldiği yeri unutmama duygusu, büyüğüne küçüğüne saygıda kusur etmemektir. O nedenle bunlardan ders çıkartarak Milliyetçi Hareket Partisi olarak böyle bir çizgi çizdik. Gözlerinizin içine bakabilmemiz için bizlerin sizlere karşı vefasız olmamamız ve dürüst olması lazım." diyerek sözlerini sürdürdü.

Köy ve Mahalle muhtarları ise sorunlarını dile getirerek bazı görüş ve düşüncelerini açıkladılar.

Toplantı sonunda Tavşanlı Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Başkan Yardımcısı Abidin Eruslu ise MHP Milletvekili Ahmet Erbaş'a sorunlarını dinledikleri için teşekkür ederek çini tabak hediye etti.

Daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çekilindi.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.