MHP MERKEZ İLÇE TEŞKİLATINDAN VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’E ZİYARET

Gündem Yayın: 13 Haziran 2017 - Salı - Güncelleme: 13.06.2017 18:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
2550 okunma
Google News

MHP MERKEZ İLÇE TEŞKİLATINDAN VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’E ZİYARET
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Tomruk ile teşkilat üyeleri Vali Ahmet Hamdi Nayir’e nezaket ziyaretinde bulundu. 

Vali Ahmet Hamdi Nayir’e kabullerinden dolayı teşekkür eden MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Gökhan Tomruk, faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler verdi. 

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Tomruk, “Kütahya’mıza hem yatırım hem sanayi noktasında sosyokültürel çalışmalarla ilgili sürekli projeler üreteceğiz. Artık Kütahya’da birlikte hareket edilmeli. Bu durumu tadından yenmeyen bir aş haline getirmemiz gerekiyor. Yıkıcı bir muhalefet olma derdimiz yok. Amacımız doğruyu en iyi şekilde uygulamak” dedi.

MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Gökhan Tomruk ile ekibine görevlerinde başarı dileyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Almış olduğunuz görev bir mesuliyeti de beraberinde getiren görev. Sahip olduğumuz değerlerin içerisinde demokrasinin özel bir yeri var. Adında demokratik, cumhuriyet geçen birçok ülkede bizler kadar demokrasinin tadına varılmıyor. Bizim sahip olduğumuz demokrasi nimeti, değişik vesilelerle sandığı önümüze koyup bizi yönetenleri, bizim seçmemizi sağlayan bir nimet aslında. Sizler de o çark içerisinde Merkez İlçe Teşkilatı olarak sandık dönemlerinin ön hazırlığını yapmak üzere mutlaka ülkenin problemlerinin çözümüne ait partinizin de, sizlerin de plan ve programları var. Onları vatandaşa anlatarak, sandığı vatandaşın önüne koyduğunuzda siz bir talepte bulunacaksınız. Dünya iyi bir dönemden geçmiyor. Ülkemiz, bölgemiz de büyük sıkıntılar yaşıyor. Bu dönemde siyasete büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Geldiğimiz noktada da ülkemizde gördüğümüz güzel manzaralar var. Dünyanın karışık ikliminde, karışık coğrafyalarında söz sahibi olmak üzere siyasilerimiz bir atak, bir gayret içerisinde. Güzel yardımlaşmaları da görüyoruz bu yaşanan süreçte. İnşallah hem ülkemiz, hem bölgemiz hem de Dünya için güzel şeyler sonuç verir. Ümit veren şeyler kadar ümitsizlik veren, sıkıntı oluşturan hususlar var. Bu dönemlerde de siyaset biraz daha etkili olarak kullanılıyor, kullanılmalı da. Sizler de böyle bir görevin uç noktasına talip olmuşsunuz” ifadelerini kullandı.

Kütahya’daki siyasi partilerin uyum içerisinde faaliyetlerini yürüttüklerinin altını çizen Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Öncelikle ülkemizin birlik ve beraberliği, rahatı, huzuru, asayişi için sizlere düşen görevler olduğunun farkındayız. 1 yıllık görev sürem içerisinde de Kütahya’mızda da güzel bir birlik beraberlik var. Siyasi partilerimizin birbirini anlayışla karşıladığı, medeniyet ölçüleri içerisinde takdir edilir bir ilişki içerisinde olduklarını gördük. Sürekli valiliğimize destek veren, yardımcı olan bir yapıyı gördük. Kapılarımızı da bütün siyasilerimize olabildiğince açık tuttuk. Sizlerden gelecek teklifleri değerlendirmeleri de biz kıymetlendirmek üzere mutlaka bir ortamda paylaşmayı gerekli gördük. Sizlerin ilimiz hakkındaki düşünceleri kıymetli, bütün siyasilerimizin, vatandaşlarımızın Kütahya ile ilgili fikir geliştirdikleri her husus bizler için kıymetli” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.