MHP KADIN KOLLARINDAN KUTLAMA

Gündem Yayın: 24 Kasım 2016 - Perşembe - Güncelleme: 24.11.2016 12:15:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3046 okunma
Google News

MHP KADIN KOLLARI BAŞKANI KADRİYE KARA:

“Sevgi, şefkat, hoşgörü ve fedakârlık mesleğinin mensubu olma ayrıcalığını yaşayan tüm öğretmenlerimizin "Öğretmenler Günü”nü en kalbi duygularımla kutlar.”

MHP Kadın Kolları Başkanı Kadriye KARA, Öğretmenler Günü nedeni ile basın açıklaması yaptı.:“Merhum Atatürk'ün Başöğretmenliği kabul ettiği gün olan 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü hep birlikte kutluyoruz. Sevgili öğretmenlerimiz gününüz kutlu olsun. Dedi. Başkan KARA açıklamasında şu ifadelere de yer verdi.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk, "Öğretmenler; yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır. Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister." veciz sözleriyle, öğretmenliğin ne kadar önemli ve kutsal bir meslek olduğunu ifade etmişlerdir.

İlimizin ve ülkemizin kalkınmasında, ilerlemesinde muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında söz sahibi olacak yeni nesillerin yetişmesi için var gücüyle çalışarak görevlerini en iyi şekilde yerine getiren eğitim kıymetli öğretmenlerimizin bu özel gününü paylaşmaktan büyük bir mutluluk duymaktayım.

Bu vesileyle sevgi, şefkat, hoşgörü ve fedakârlık mesleğinin mensubu olma ayrıcalığını yaşayan tüm öğretmenlerimizin "Öğretmenler Günü”nü en kalbi duygularımla kutlar, çalışmalarında üstün başarılar dilerken, başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş olan tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet, emekliye ayrılmış olanlara da aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmelerini temenni ederim”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.