MHP'den Askıda ekmek

Gündem Yayın: 21 Ekim 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 21.10.2020 16:14:10
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1170 okunma
Google News

MHP KÜTAHYA MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN 
“ASKIDA EKMEK” KAMPANYASINA DESTEK
Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ve yönetimi,Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2018 yılında başlattığı ve bu hafta İstanbul’daki ekmeğe zam yapılması tekrar gündeme gelen askıda ekmek kampanyasına Kütahya’da askıda ekmek uygulamasını yıllardır devam ettiren fırınları ziyaret ederek bu uygulamaya destek verdi.
Merkez İlçe Başanı Ayhan Toy yaptığı açıklamada şöyle konuştu : 
“Türk milletinin asırlardır benimseyip bir bayrak gibi taşıdığı geleneksel yardımlaşma duygusunun alicenaplıklarını sergilemeye çalıştık.
Hz.Peygamber’in, “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” buyruğu gereğince kararımızı ve tavrımızı oluşturduk.
Bir elin verdiğini diğer elin görmemesine özen gösterdik.
İnançlarımız ne diyorsa onu yaptık, yapmaya da devam edeceğiz.
Askıda Ekmek Kampanyası siyasal bir tepki veya eleştiri değil, manevi bir görevi ifa hassasiyeti, kardeşliği, hatırlamayı, paylaşmayı ve kader ortaklığını ifade hasbiliğidir.
Biliyoruz ki, bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz.
Manevi dayanışmayı hedefleyen, paylaşmayı önceliğine alan, empatiyi gözeten Askıda Ekmek Kampanyamıza yüzsüzce kulp takıp kara çalanlar utanmalarını kaybetmiş gafillerdir.
Bunlar ne ekonomiden anlarlar, ne milli kazanımlara sevinirler, ne de insan onuruna sahip çıkarlar.
Günlerdir Kütahya sosyal medya platformlarında bu kampanya ve diğer gündemdeki konularla ile ilgili nereye ve kime hizmet ettiklerini çok iyi bildiğimiz MHP düşmanı bir grup,partimize karşı bir algı operasyonu çalışması yürütmektedir.Türkiye’de her türlü felaket olsun da Cumhur ittifakı hükümetten düşsün diye avuç açan bu zihniyet avucunu yalayacaktır. Biz ekmek diyoruz, millet diyoruz, refah diyoruz, bereket diyoruz, beka diyoruz, istiklal ve istikbal diyoruz; manevi dayanışmanın ve milli birliğin dinamizmiyle büyük ve güçlü Türkiye’ye Cumhur İttifakı sayesinde ulaşacağımıza gönülden inanıyoruz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.