MHP'DEN ASKIDA EKMEK KAMPANYASI

Gündem Yayın: 30 Temmuz 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 30.07.2018 19:07:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2264 okunma
Google News

MHP'DEN ASKIDA EKMEK KAMPANYASI

MHP  Tavşanlı İlçe Başkanı Hasan Aydoğan, Türkiye geneli parti olarak başlatılan kampanya hakkında basın açıklamasında bulundu.

Hasan Aydoğan yaptığı yazılı basın açıklaması ile şunları söyledi; " Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey'in talimatıyla, milletimizin fertleri arasında birlik, yardımlaşma ve dayanışma kültürünün arttırılması adına askıda ekmek projesine destek amacıyla Tavşanlı ilçe teşkilatı ve ülkü ocakları olarak bu Kampanyayı belirli bir satış noktalarında bugün itibariyle başlattık.  Bu konuda halkımızın duyarlı davranacağını dan eminiz. Aslında siyasi oluşumlar seçim zamanı oy istemenin veya siyasi faaliyetlerin dışında toplumdaki meselelere duyarlı olmak adına adımlar atması gerekir. Başlatılan bu kampanya önümüzdeki günlerde diğer alanlarda da etkin projeler geliştirebilmek adına atılan önemli bir adımdır. Unutulmaya yüz tutmuş geleneklerimizin göreneklerimizin tekrar Türk milletinin gündemine taşınması ve yeni nesillere aktarılması en büyük amacımızdır. Bu vesileyle ihtiyaç sahiplerine yardımcı olabilmek ve toplumda hassasiyet oluşturabilmek için elimizden geleni yapacağız"

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.